luni, 8 februarie 2010

Welcome back !

Sau să-mi fie primită întoarcerea !
Ştiu că, în ciuda insistenţelor nu am mai publicat nimic de ceva vreme...poate am dezamăgit sau poate că nu. Cert e că am revenit.
Au trecut luni bune de când am întrerupt confesiunile dar iată că acum sunt din nou aici...
Oare ce părere aveţi despre bărbaţii care vor mereu sex?! Sau cum vi se par cei care sunt mereu cu gândul la pulă.. Sunt şi ei oameni. Eu nu înţeleg însă testosteronul care merge până la gesturi de umilinţă extremă... Nu mi se pare uman să sugi pula unui necunoscut, nu mi se pare erotic să o faci de faţă cu altcineva (a se citi în Dark Room), nu imi plac tipii care sug pula în locuri publice... Am o repulsie şi totodată milă pentru acei care se simt atât de lipsiţi încât ajung la aceste ultime forme de satisfacere sexuală.
O fi atât de greu să îţi găseşti un partener pe care să nu îl schimbi ca pe o pereche de chiloţi care s-a "murdărit"?! Adică, perechea aia mişto de chiloţi cu care te îmbraci la o întâlnire tare şi care în primele câteva ore de purtare te excită atât de tare încât erecţia e menţinută doar de atingerea lor fină...perechea aia pe care daca nu ţi-a ieşit pasenţa la întâlneală o arunci ca pe cel mai indezirabil accesoriu.
Se pare că e destul de greu. Şi văd asta când văd tipii care o sug necunoscuţilor în parcări, în scări de bloc, în club sau mai ştiu eu pe unde...pai cum naiba să te mai aleagă cineva ca iubit când tu eşti atât de deschis?! Eu unul nu te-aş alege...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu