luni, 28 septembrie 2009

Răspunsul meu? :)

Din vara lui 2007, când vă spuneam că am devenit minunatul "băiat vesel" de care vă bucuraţi astăzi, au urmat câteva relaţii frumoase şi câteva tentative asemenea.
Tipul de care am să vă povestesc în continuare este fascinant... E tipul care a reuşit să îmi dea papucii de două ori în acelaşi fel: prin sms.
E din Tulcea şi este un tip foarte simpatic, altfel nu mă ardeam de două ori cu aceeaşi ciorbă :).
L-am cunoscut anul trecut prin toamnă...deci e cam un an de când am vorbit pentru prima dată cu el. L-am cunoscut tot prin intermediul peştelui Romică. Am vorbit mult şi frumos...cum o să ne ţinem noi în brăţică, cum o să îl pup pe liniuţe (tentativele lui de gropiţe), cum o să adormim în brăţică şi cum o să facem nănică... minunat, nu-i aşa?!... era la studii în Constanţa iar eu nu aveam maşină pe vremea aia aşa că ne-am văzut destul de târziu, prin octombrie, de ziua mea. De fapt, a venit cu două zile înainte de ziua mea, urmând să rămână 4 zile...sau cel puţin atât speram eu.
Mă rog, l-am aşteptat la gară, am mers într-un apartament foarte draguţ, pe care îl închiriasem la Universitate şi ne-am plimbat mult:))
Porniştilor! huo! Ce vă aşteptaţi să vă spun:))
A fost foarte frumos. M-am simţit iubit şi cred că şi el la fel:) A fost altfel... Era destul de frig pe afară şi cu toate astea noi hoinăream ca nebunii pentru că vroia să vadă Bucureştiul. L-am dus în Terminus să bem ceva pentru că îmi place foarte mult locul ala. E intim.
Joi ne-am iubit. Vineri s-a văzut cu fosta lui prietenă, care era prietena de atunci a fratelui lui şi care acum nu mai e cu niciunul :D
Eu m-am plimbat de nebun, am fost pe la Patriarhie...era un targ de unde i-am luat o verighetă drăguţă cu şopârlici. De ziua mea a trebuit să merg vreo 2-3 ore pe la job că deh, aşa era frumos, să îmi cinstesc colegii, chiar dacă eram liber:) După ce am ajuns "acasă" el mi-a spus că trebuie să plece...deşi era ziua mea...
şi a plecat...Atât de mult mi-am dorit să mai rămână, încât a pierdut trenul:))) dar... a luat microbuzul...
Am fost foarte trist...
Mai ales după vreo săptămână când mi-a dat papucii printr-un mesaj lung cât un cârnat... Jale mare, am plâns, am suferit...am trecut peste.
De revelion eram la Budeasa la niste prieteni, cine mă sună la 00:03 :) Aţi ghicit! Taica-miu, să mă întrebe dacă stau până pe 2 sau dacă vin să sărbătorim Sf. Vasile împreună :))
Glumeam...el m-a sunat...să mă întrebe dacă am fost vreodată într-un loc, făcând ceva, cu toate că mi-aş fi dorit să fiu în altă parte cu altcineva...Strange, îmi zic eu, zâmbind, fericit ca nu m-a uitat.
Am încercat să îl uit şi să merg mai departe...am mai păstrat legătura, gen, ne mai dădeam câte un mesaj prin peştele Romică...
A venit odată în Bucureşti şi mi-a zis doar după ce a plecat...copil, ce să-i fac. Şi a mai venit cu o şcoală de vară prin iunie anul acesta, prilej pentru a ne vedea...
Ne-am văzut într-o duminică în Cişmigiu...când mi-am luat eu amendă RATB şi am întârziat la întâlnire că m-au dus la Poliţie:))
Când ne-am văzut a început ploaia...şi ne-am plimbat cam toată duminica...a fost frumos. Am mers prin diverse locuri (băltoace) şi mi-am dat seama de ce ţin atât la el...e simpatic şi copil(= are nevoie de afecţiune). Mă rog, ne-am văzut zilnic săptămâna aia...luni ne-am sărutat ca doi nebuni în Krishna iar miercuri s-a mutat la mine:) unde a rămas până vineri seară când a plecat. Mi-a spus ca sentimentele lui pentru mine eu rămas aceleaşi, iar eu ca prostul nu mi-am dat seama că asta înseamnă că mă va părăsi în acelaşi mod hilar :)
I-am prezentat perspectiva mea în ceea ce îl privea...faptul ca aveam de gând să merg sa îl văd săptămânal...asta dacă nu se muta el la Bucureşti(ăsta era planul de bază, el se muta aici, îşi găsea un job iar eu îl ajutam cu chiria)...că aş fi fost capabil de orice sacrificiu doar pentru a face relaţia să meargă. Nu a contat asta, pentru că el e de părere că relaţiile la distanţă nu merg. Şi preferă să spună STOP! fără ca măcar să încerce să facă relaţia să funcţioneze. Aşa e el, laş.
A mai venit odată, la un interviu, în iulie, a rămas 2 zile...iar la începutul lui august când am pus piciorul în prag, mi-am luat maşină, pentru a merge să îl văd...şi îl tot sunam să îl întreb pe unde e mai ok să merg la Tulcea mi-a dat acelaşi tip de mesaj, laş...că el crede că nu are rost să ne mai amăgim, că astfel de relaţie nu va merge, ba mai mult, mi-a zis că el mai ţine la cineva şi credea că poate trece peste, dar nu e chiar aşa simplu.
Raspunsul meu a fost unul scurt: :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu