duminică, 27 septembrie 2009

Wow! Sex!

Mereu mi-am dorit ceva wow!...fie că e vorba de un tip wow!, de o relaţie wow!, de o experienţă wow! Sau doar de o partidă de sex wow!

Acum sunt wow! pentru că nu au trecut nici măcar 24 de ore şi am deja 120 de vizitatori. I mean, it’s wow!

Când eram mic vroiam să devin preot. Încă mi se pare fascinant cum un om poate fi atât de aproape de Creator. Asta doar dacă îşi face treaba cum trebuie. Prin clasa a 11-a cred, mi-am dat seama că nu prea e compatibil ce vrea Biblia să fac cu ceea ce aveam eu de gând să fac, aşa că m-am răzgândit şi până în ultima lună de liceu am învăţat pentru drept.

Nu sunt licenţiat în drept, dacă asta vă întrebaţi, pentru că instinctul m-a făcut să urmez jurnalismul şi iată-mă, licenţiat în jurnalism.

După prima experienţă sexuală cu tipul egocentrist de care vă spuneam ieri a urmat cea mai longevivă relaţie pe care am avut-o. A durat aproximativ 9 luni. Era un tip super ok. Puţin cam obsedat de sex dar nu le putem avea pe toate. Ce e amuzant şi mă face mereu zâmbesc amintindu-mi, este faptul că, în lipsa mea de experienţă, mi se părea normal tot ce mi se întâmpla. Adică, faptul că vroia mereu pulă, că mă sleia de puteri şi că mă îndesa prin scări de bloc pentru a mă suge era o chestie normală pentru relaţia noastră. Neavând cu ce compara, m-am conformatm în stereotipia mea normală.

Tipul stă doar cu mama lui într-o casă imensă. The Former Mama Soacră, care este o doamnă cu diverse activităţi de petrecere a timpului liber, îl lăsa mai mereu singurel, momente în care apăream eu. A fost foarte ok. Ne vedeam aproape zilnic. Ne futeam chiar mai des de atât. Tot timpul el era horny. Dimineaţa mă trezea în mozol-sex, la cafea se uita porno la mine-sex, după stăteam la televizor, la „Noră pentru mama” (era obsedat de căcatul asta de emisiune) sau afară la plajă, nu foarte mult pentru că devenea horny-sex. Dacă aveam o zi întreagă la dispoziţie treceam pe la bucătărie să păpăm ceva după care, sexul de apus de soare. Eventual făceam puţină nănică înainte de sexul de seară. Bineînţeles, mă trezea el, horny fiind, şi începeau reprezentaţiile de seară. Sex în bibliotecă, sex pe scară, sex la baie, sex în mansardă, sex în dormitorul de sus, sex, sex, sex...God, I feel tired...

Şi răsărea soarele şi noi încă nu terminasem...incursiunile prin Casa Sexului. Dimineaţa mă întreba de ce sunt aşa încercănat...Nu ştiam atunci de ce eram aşa. Acum ştiu, „nimfomanule”!

Cică mă iubea. Şi eu pe el. Am pus capăt relaţiei într-o zi de vară. Nu mai ştiu pretextul pe care i l-am spus...cert este că nu mai puteam continua aşa. De la job la el, de la el la job...şi măcar de putea şi el să mă privească altfel, să vorbim...să fim prieteni. Eu eram prelungirea pulii mele.

Era un tip ok. Mulţumit de el şi fericit cu ce avea, frustrat doar că nu lucrează. Se manifesta zgomotos în public, cânta ca un apucat pe stradă sau în baruriJ; pe moment mă enerva teribil pentru că simţeam cum privirile celorlalţi erau aţintite exact spre noi, acum mă amuz amintindu-mi.

Ne-am făcut mereu planuri să mergem undeva doar noi doi...de fapt ne-am cunoscut mai bine printr-o fantezie pe care o am eu şi pe care i-am povestit-o şi ne-am dorit mereu să o punem în practică. Nu s-a intâmplat asta niciodată. Nici cu el, nici cu cei ce l-au succedat.

Am mai vorbit de cand ne-am despărţit odată sau de două ori. Eu am vrut să păstrăm legătura...mai ales că mă ameninţa mereu că voi fi amantul lui indiferent de împrejurare. Nu că mi-aş fi dorit asta foarte mult, ca de-aia ne-am despărţit, sătul fiind să-i fiu doar amant. Se pare că nu a mai vrut să păstrăm legătura şi i-am respectat decizia. M-a mai sunat odată să îmi zică: „Am o poftă nebună de tine”.

Are o pula imensă. Are pe puţin 19-20cm. De-aia era mai mereu pasiv...

E singurul tip pe care l-am văzut sugându-se. Da, când nu îşi introducea diverse chestii în funduleţ, se sugea singur. Si o făcea al naibii de bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu